4
servings20
λεπτά2 φλυτζάνια κολοκύθα ωμή ή ψημένη στον φούρνο για 20 λεπτά.
1 λίτρο ζωμός λαχανικών
150 γρ κρέμα σόγιας
1 μεγάλο καρότο
2 μέτριες πατάτες με την φλούδα
1 κ.γ. Τζίντζερ σκόνη
1/2 κ.γ. μοσχοκάρυδο
Αλάτι, λευκό πιπέρι
Σε βαθειά κατσαρόλα προσθέτουμε όλα τα υλικά εκτος από την κρέμα.
Αφήνουμε να βράσει σε μέτρια φωτιά για 20 -30 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε την κρέμα.
Με μίξερ χειρός ή σε μπλέντερ, πολτοποιούμε την σούπα. Έτοιμη! Σερβίρουμε με ψημένο ψωμί και κάποια πρωτεΐνη όπως μανιτάρια σωταρισμένα ή φασόλια edamame, λίγο τζίτζερ σε σκόνη, κολοκυθόσπορους, και ενα σπλιτς κρέμα σόγιας ή ελαιόλαδο. Οτι σας αρέσει!
Μα είμαι σίγουρη ότι πολλοί ψάχνετε γρήγορους τρόπους να φάτε μελιτζάνα. Και αυτός είναι ιδανικός, […]
Αν και οι σαρδέλες, ο γαύρος και τα άλλα αφρόψαρα είναι τα πιο θρεπτικά ψάρια, […]
Πίτσα χωρίς γλουτένη έχω φτιάξει με διάφορες ζύμες, με κολοκυθάκι, χαρούπι, ακόμη και λάχανο καρότο! […]
η γλυκοπατάτα πάει πισω στη θέση της παλι;?? πεντανόστιμη η σουπα!!!
Όχι βέβαια! Βαλτην στην σούπα!!! Κίνας μην το γράφω ?