Ceviche Calamari

Αν λατρεύεις το Ceviche όσο και γω θα σε ξετρελάνει αυτή η συνταγή!

Σε 10 λεπτά έχεις ένα πλήρες γεύμα φούλ στην πρωτεΐνη και γεμάτο θρέψη! Η τεχνική του ceviche προυποθέτει ή βράσιμο της πρωτείνης για 1 λεπτό και μετά μαρινάρισμα ή μόνο μεγαλύτερης όμως διάρκειας μαρινάρισμα. Εγώ προτίμησα να σας δώσω την πιο γρήγορη συνταγή. Είναι πεντανόστιμη και φυσικά Oh so pure!

Ceviche Calamari

μερίδες

2

Προετοιμασία

10

λεπτά

Υλικά

  • 250 γρ καλαμάρι κατεψυγμένο σε κομμάτια

  • 1 αβοκάντο

  • 1 κρεμμυδάκι φρέσκο, μαϊντανό και δυόσμο

  • φλούδα 1 μεγάλης τομάτας

  • 1 αγγουράκι και 1 πιπεριά μικρή.

  • σως: χυμός ενός λεμονιού, χυμός 1 lime, 1 κ. σούπας ελαιόλαδο, αλάτι.

Οδηγίες

  • Βράζουμε το καλαμάρι για 1 λεπτό. 

  • Ψιλοκόβουμε τα λαχανικά και το βρασμένο καλαμάρι και τα ανακατεύουμε σε ένα βαθύ μπολ. 

    432D0E3B-B0F0-4FFB-95CF-B5EA58601AE0
  • Προσθέτουμε την σως, αναμειγνύουμε και είναι έτοιμο!

  • Βάζουμε σε τσέρκι το ceviche, πιέζουμε να ενωθούν καλά τα υλικά και προσεκτικά το αφαιρούμε. 

    Εύχομαι να το χαρείτε με ανθρώπους που αγαπάτε!

     

    Leave a Comment

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *