Σε 10 λεπτά έχεις ένα πλήρες γεύμα φούλ στην πρωτεΐνη και γεμάτο θρέψη! Η τεχνική του ceviche προυποθέτει ή βράσιμο της πρωτείνης για 1 λεπτό και μετά μαρινάρισμα ή μόνο μεγαλύτερης όμως διάρκειας μαρινάρισμα. Εγώ προτίμησα να σας δώσω την πιο γρήγορη συνταγή. Είναι πεντανόστιμη και φυσικά Oh so pure!
2
10
λεπτά250 γρ καλαμάρι κατεψυγμένο σε κομμάτια
1 αβοκάντο
1 κρεμμυδάκι φρέσκο, μαϊντανό και δυόσμο
φλούδα 1 μεγάλης τομάτας
1 αγγουράκι και 1 πιπεριά μικρή.
σως: χυμός ενός λεμονιού, χυμός 1 lime, 1 κ. σούπας ελαιόλαδο, αλάτι.
Βράζουμε το καλαμάρι για 1 λεπτό.
Ψιλοκόβουμε τα λαχανικά και το βρασμένο καλαμάρι και τα ανακατεύουμε σε ένα βαθύ μπολ.
Προσθέτουμε την σως, αναμειγνύουμε και είναι έτοιμο!
Βάζουμε σε τσέρκι το ceviche, πιέζουμε να ενωθούν καλά τα υλικά και προσεκτικά το αφαιρούμε.
Spring or summer , αυτά τα ρολάκια είναι πεντανόστιμα, γεμάτα φρεσκάδα & θρέψη. Γιαυτό τα […]
Αν και οι σαρδέλες, ο γαύρος και τα άλλα αφρόψαρα είναι τα πιο θρεπτικά ψάρια, […]
Πίτσα χωρίς γλουτένη έχω φτιάξει με διάφορες ζύμες, με κολοκυθάκι, χαρούπι, ακόμη και λάχανο καρότο! […]