Summer 2022 is here και τι πιο νόστιμος τρόπος να το γιορτάσεις από γρανίτες πεπόνι σταφύλι με άρωμα λεμονιού!
Αυτός ο συνδυασμός είναι ότι πιο δροσερό υπάρχει, και η ευκολία της συνταγής επιτρέπει να τα φτιάχνεις καθημερινά, ιδιως γιατί θα εξαφανίζονται πολύ γρήγορα!
Τα 2 αυτά φρούτα έχουν φυσική γλυκιά γεύση χωρίς πολλούς υδατάνθρακες, επιτρέποντας ίσα ίσα ελάχιστη προσθήκη μελιού ή αγαύης για να γίνουν θελκτικά και επιθυμητά από τα ζουζούνια. Γιατί let’s face it, ο ανταγωνισμός είναι σκληρός από τις γρανίτες εμπορίου, αν τους δώσεις χωρίς καθόλου ζάχαρη θα είναι σαν να δαγκώνουν παγάκι! You got to meet them half way!
υλικα για 5 γρανιτες
1 κούπα κατεψυγμένο πεπόνι
1 χούφτα κατεψυγμένο σταφύλι
μισή κούπα γάλα αμυγδάλου
1 κ.σούπας μέλι
χυμό μισού λεμονιού
οδηγιες
- Καταψύχουμε πεπόνι και ρώγες σταφύλι για 5 ώρες τουλάχιστον.
- Βάζουμε όλα τα υλικά σε μούλτι ή μπλέντερ και χτυπάμε μέχρι να γίνει κρεμώδες.
- Βάζουμε το μίγμα σε θήκες γρανίτας και σπρώχνουμε 4-5 ρώγες σταφύλι στο εσωτερικό τους.
- Βάζουμε στην κατάψυξη για 2-3 ώρες. Έτοιμα!