Θες να εντυπωσιάσεις με ένα υγιεινό γλυκό με φρούτα και ένα καλοκαιρινό twist? Φτιάξε βαρκούλες στο φούρνο με άρωμα κανέλας και γέμισε τες με φρουτάκια! Τα παιδιά τρελαίνονται και οι μεγάλοι επίσης!
Πρώτη φορά χρησιμοποίησα τις βαρκούλες τορτίγιας Stand ‘n Stuff της εταιρείας Old El Paso στα Marie Claire blog awards 2018 όπου ήμουν υποψήφια. Έφτιαξα αυτήν την υπέροχη συνταγή τότε.
Ψητές τορτίγιες Stand n’ Stuff με κρέμα Silken Tofu, μπανάνα, ανανά και φρέσκο μάνγκο. Φανταστικές!
Τώρα τις έφτιαξα ξανά μόνο με φρούτα και ήταν το ίδιο υπέροχες!
Τέλειο για ζουζουνάκια!
Ιδανικό σνακ για τα μωράκια! Επίσης εξάπτει την φαντασία τους και τα χρώματα τα ενθουσιάζουν!
Η τορτίγια αλείφεται με λάδι καρύδας ή βούτυρο ανάλογα την προτίμησή σας, κανέλα και μέλι, ψήνεται στον φούρνο για 10-15 λεπτά και γίνεται μπισκοτένια! Όλο το σπίτι μοσχοβολάει κανέλα…
Τόσο εύκολη συνταγή και τόσο μα τόσο εντυπωσιακή!
Directions
- Σε μπολάκι ανακατεύουμε τα υλικά μέχρι να γίνει μια πάστα.
- Αλοίφουμε τις τορτίγιες ολόκληρες να πάει το μίγμα παντού.
- Ψήνουμε για 10-15 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσουν. Αφήνουμε να κρυώσουν.
- Τις γεμίζουμε με φρούτα εποχής. Έτοιμες!
Μπορείτε να βρείτε τις συγκεκριμένες τορτίγιες σε όλα τα μεγάλα σούπερ μάρκετ.