Το αγαπημένο λικέρ λεμονιού από την αγαπημένη Ιταλία!

Ποιος δεν αγαπά αυτό το νόστιμο λικέρ λεμόνι; Φαντάσου να μην έχει ζάχαρη όμως!

Αυτό ήθελα να πετύχω σε αυτήν την πρόταση, και τα κατάφερα!

Πάμε να δείτε πως!

Υλικά

1.5 λίτρο τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο

14 λεμόνια μόνο η κίτρινη φλούδα, όσο γίνεται χωρίς το λευκό.

250 γρ γλυκοζίτες στεβιόλης

2 λίτρα νερό

Οδηγίες

Σε βάζο βάζουμε το τσίπουρο με τις φλούδες λεμόνι και αφήνουμε για 20 μέρες σε σκιερό μέρος.

Μετά από 20 μέρες στραγγίζουμε το τσίπουρο σε μεγάλο μπολ. Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το νερό με την στέβια μέχρι να διαλυθεί καλά. Αφαιρούμε από την φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει λίγο. Προσθέτουμε στο τσίπουρο και ανακατεύουμε.

Έτοιμο!

 

Share: