Όταν λοιπόν με πιάνει αυτή η έμπνευση μεγαλουργώ. Χώρις ταπεινοφροσύνες, έχω να πω ότι αυτό το παγωτό είναι απίθανο!

θέλω αυτό να είναι το πρώτο από μια τριλογία παγωτών για το φετινό καλοκαίρι με την οποία θα στολίσω το αγαπημένο μου μπλογκ. Προσεχώς τα επόμενα!

Αγνό, χωρίς συντηρητικά, χωρίς γαλακτοκομικά (εννοείται) και με γεμάτη γεύση πεπόνι!

Αυτή η γλύκα του πεπονιού με αφήνει πάντα άφωνη. Τώρα όμως θα τα γράψω όλα!

Υλικά

4 κούπες πεπόνι

1 κονσέρβα κρέμα καρύδας

1 αβοκάντο γινωμένο

χυμό ενός lime

1/2 κούπα μαύρη ζάχαρη

Οδηγίες

Βάζουμε την κρεμα καρύδας στην κατάψυξη για 2 ώρες. Μετά παίρνουμε το στερεό μέρος της κρέμας και αφήνουμε το υγρό στον πάτο. Το βάζουμε σε επεξεργαστή τροφίμων με τα υπόλοιπα υλικά και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα.

Ο συνδυασμός lime με πεπόνι είναι καταπληκτικός!

Το βάζουμε σε ένα σκεύος και αφήνουμε στην κατάψυξη για 4 ώρες. Μετά το αδειάζουμε πάλι στον επεξεργαστή κσι το χτυπάμε μια τελευταία φορά για να ομογενοποιηθεί και να φύγουν οι κρύσταλλοι πάγου. Έτοιμο!

Σερβίρουμε στα ζουζούνια μας!

 

 

 

 

Share: