Υλικά

1 μέτριο κουνουπίδι

3 πατατες μικρές

2 καρότα

1 σκελίδα σκόρδο

3 ποτήρια νερό

1 ποτήρι φυτικό γάλα (εδώ έβαλα βρώμης)

1/2 κ.γ κάρδαμο

1/2 κ.γ. μπούκοβο

αλάτι Ιμαλαΐων

πιπέρι

Οδηγίες

Σε κατσαρόλα με λίγο λάδι ρίχνουμε το σκόρδο πολτοποιημενο. Προσθέτουμε τα λαχανικά σε κομμάτια και ανακατεύουμε. Βάζουμε το νερό με το γάλα κ τα μπαχαρικά. Αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά γα 15 λεπτά. Έτοιμη!! Με ραβδομπλεντερ, πολτοποιούμε την σούπα και γαρνίρουμε!

Share: