Αραβική πίτα με κόκκινα φασόλια! Γιαμ μιαμ!

Η αβοκαντομουστάρδα είναι άλλο πραμα. Πως να το περιγράψω; Πρέπει να το φας. Μόνο έτσι. Ο συνδυασμός δε με τα κόκκινα φασόλια είναι οσκαρικός. Λαμπερή ερμηνεία. Ταιριάζει άψογα με πατατοειδή, καροτοειδή, spread σε καναπεδάκια, σε ότι θες! Να η συνταγή!

Για την Αραβική πίτα:

Σαλάτα μαρούλι,

κρεμμυδι φρέσκο

ντομάτα

αγγούρι

πιπεριά κόκκινη & πράσινη

Τυρι βίγκαν σε φέτες

Αβοκαντομουστάρδα:

1 αβοκάντο

χυμός ενός λεμονιού

1 κ.σούπας μουστάρδα

αλάτι Ιμαλαΐων

πάπρικα 1/4 κ.γλυκού

2 κ. σούπας ελαιόλαδο

Σε μπολ με ένα πηρούνι πολτοποιούμε το αβοκάντο. Ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά με ένα κουτάλι. Έτοιμη!

Στην αραβική πίτα βάζουμε πρώτα την αβοκαντομουστάρδα, μετά το τυρί, την σαλάτα και από πάνω τα φασόλια. Τυλίξουμε προσεκτικά σε wrap και κλείνουμε τις άκρες προς τα μέσα. Τυλίξουμε αλουμινόχαρτο στις 2 άκρες και κόβουμε στην μέση. Έτοιμα! Σερβίρουμε με πατατάκια για ultimate result. 😄

Share: